De symboliek van een vlag

Een van de belangrijkste symbolen van een natie of gebied is een vlag. Men kan zich er aan identificeren. Elk land of gebied heeft zijn eigen vlag. Een vlag heeft voor een land een bepaalde symboliek. Bij micronaties zie je mooiste vlaggen. Maar soms is het ook een aanpassing van de kleuren van een bestaande vlag, of is het een combinatie van verschillende vlaggen. Ook zie je dat bepaalde symboliek is meegekopieerd.

Lees meer »

De topografie van Koninkrijk Silvomi

Koninkrijk Silvomi heeft aan twee zijden een toegang tot de macronatie Nederland. In het zuiden ligt Voortuinzania en in het noorden ligt Achtertuinzania. Voortuinzania is de enige plaats waar gemotiriseerd auto's mogen rijden. Nabij de grens met Nederland ligt in het noorden ook de plaats Schuurmonnikoog, dat alleen bestemd is voor opslag.

Lees meer »

Welke staatsvorm heeft Silvomi

Silvomi noemt zich een Koninkrijk. De officiele naam is dan ook Koninkrijk Silvomi. Ik wil in dit artikel ingaan op de staatsvorm van Silvomi. Is het een Koninkrijk, of heeft het een andere vorm? Een ding staat vast, de naam van de micronatie is officieel Koninkrijk Silvomi en die naam blijven we hanteren.

Lees meer »