Herkomst van de naam Silvomi

Gepubliceerd op 19 mei 2020 om 21:19

Silvomi is een samentrekking van de namen Silven en Ranomi

Theresa Ranomi Dinh en Silven-Fabian Constant Dinh

Een samentrekking van de namen van kroonprinses Ranomi en prins Fabian heeft er voor gezorgd dat ons koninkrijk Silvomi heet. Voluit heet Fabian Silven-Fabian. De eerste vier letters en de laatste drie letters van de naam van Ranomi vormen de naam de Silvomi.

De Olympische Spelen in 2012 te Londen waren voor de zwemster Ranomi Kromowidjojo uiterst succesvol. Toen Kromiwidjojo haar tweede gouden medaille in Londen won, werd duidelijk dat de naam Ranomi moest worden.

De naam van Fabian stond al in 2011 vast. Als Hayley een jongen zou zijn geweest, zou die Fabian hebben geheten. Datzelfde geldt voor Ranomi, De naam Fabian was bestemd voor de eerste zoon. De naam Fabian komt van de Zwitser Fabian Cancellara. De naam Silven verwijst naar de Fransman Sylvain Chavanel, maar hebben we vernederlandst naar Silven. Door de naam uniek te maken is het bij de burgelijke stand Silven-Fabian, met een streepje. Voluit heet hij Silven-Fabian Constant Dinh, waardoor zijn initialen S.C.D. is en niet S.F.C.D, wat eigenlijk de bedoeling was.

De eerste vier letters van Silven en de laatste drie letters van Ranomi vormen de naam Silvomi.

Lees ook: Kroonprinses Ranomi

Lees ook: Prins Fabian

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.