Een herdenkingsdag voor geaborteerde kinderen

Gepubliceerd op 11 juni 2020 om 21:31

Suggestie komt van Templar Koninkrijk (Templar Kingdom)

Grafmonument van Theresa Hayley Marissa Dinh

Naar aanleiding van een gepubliceerde bepaling door Koninkrijk Silvomi, is via facebook een vraag aan de regering van Koninkrijk Silvomi gesteld. De vraag is of we naast de doodgeboren kinderen ook geaborteerde kinderen gaan herdenken.

Geert I van Silvomi heeft deze vraag doorgeleid naar Eerste MInister Beer, die momenteel bezig is met voorbereidingen voor de verkiezingen over twee weken. Eerste Minister Beer laat weten dat hij deze vraag zal doorgeleden aan de voorzitter van de debatkamer, om deze te bespreken. Hier zal dus later over gedebateerd worden.

In een eerste reactie laat Geert I van Silvomi weten, dat hier nog niet over nagedacht is. Wel geeft hij aan dat hij tegen abortus is, maar dat ieder dit voor zichzelf moet uitmaken. Koninkrijk Silvomi zal abortus niet verbieden. Ook zal Koninkrijk Silvomi geen actieve campagne voeren om geen abortus te plegen.

Herdenkingsdag voor het doodgeboren kind is de aanleiding

Onlangs heeft Geert I van Silvomi bepaald dat jaarlijks op 10 augustus de doodgeboren kinderen herdacht moeten worden. Naar aanleiding van deze bepaling hebben vertegenwoordigers via facebook gevraagd of op deze dag ook geaborteerde kinderen herdacht worden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.