Silven-Fabian en Ranomi bij Koploop in Amerongen

Gepubliceerd op 14 mei 2022 om 17:13

Een hardloop evenement in het nationaal park De Utrechtse Heuvelrug

Ranomi en Fabian rennen naar de start

Op zaterdag 14 mei 2022 werd in Amerongen de Koploop georganiseerd. Het is een hardloop- en wandelevenement voor alle leeftijden. Voor de kinderen tot en  met 7 jaar was een parcours van 750 afgezet, voor kinderen tot 12 jaar een parcours van 1500 meter. Het evenement, een cross, werd gehouden in de bossen van Amerongen, die een onderdeel vormen van het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug.

De start van de oudere jeugd was een minuut eerder dan de jongste jeugd. Zodoende hadden de kinderen die een parcours van 1500 meter afleggen geen last van de jongste jeugd. De jongste jeugd liepen een parcours van 750 meter, het bos in, omkeren en weer terug. Halverwege, was er een technisch gedeelte, waar er enige hoogteverschillen overwonnen moesten worden.

Bij de wedstrijd was er wel tijdwaarneming, maar zonder een chip. Bij het schrijven van dit verslag is de officiele uitslag nog niet gepubliceed op de website van de Koploop.

Fabian en Ranomi hebben, ondanks de hoge temperaturen goed gelopen. Ze hadden zichtbaar plezier in het evenement. Na afloop kregen ze een houten medaille.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.