10 Silvomirecords bij atletiekwedstrijd

Gepubliceerd op 30 mei 2022 om 09:28

Ranomi en Fabian aanwezig bij Statina baanwedstrijden in Culemborg

Silven-Fabian, met nummer 574 links, bij de start van de 600 meter.

Op 29 mei 2022 werd in Culemborg de Statina Baanwedstrijd georganiseerd door de plaatselijke atletiekvereniging Statina. Ranomi en Silven-Fabian deden ook mee en vestigden samen tien Silvomirecords bij de atletiekwedstrijden.

Typisch Nederlands lenteweer was het op 29 mei 2022 in Culemborg. Na een periode van droog en warm weer, leven we nu in een periode met wisselvallig weer, niet te koud, niet te warm, vaak droog, maar soms een bui. Ingrediënten die aanwezig waren bij de Statina Baanwedstrijden in Culemborg.

Als kersvers lid van het Tielse Astylos deed Ranomi ook mee aan de wedstrijden.. Al wordt zij opgegeven en vermeld bij de baanwedstrijden als Ranomi-Dinh. Net zoals Fabian vermeld wordt als Silven-Fabian.

Ervaring opdoen

Ranomi loopt de 60 meter sprint. De tegenstanders zijn al uit beeld.

Voor beide kinderen geldt dat meedoen belangrijker is dan resultaat. Nu geldt dat ze ervaring op moeten doen, om in de toekomst betere resultaten te behalen.

Zeker voor Fabian is het belangrijk om ervaring op te doen. Hij valt nog onder de categorie Mini's. Dat is de categorie voor de kinderen die momenteel geboren zijn in 2015 of later. (Dus dit jaar 7 jaar worden) Ons Fabian is net 5 geworden

Meerkamp

Zowel Ranomi als Fabian hadden een meerkamp en een afsluitende middellange afstand. De onderdelen voor Fabian waren: een sprint van 40 meter, verspringen, balwerpen, 600 meter loop. De onderdelen voor Ranomi waren 60 meter sprint, kogelstoten, hoogspringen en een afsluitende 1000 meter.

Het was voor beiden de eerste keer dat ze meededen aan een baanwedstrijd. Niet voor niets zijn dus in totaal 10 Silvomirecords gevestigd. Het belangrijkste is, is dat de ze allebei heel veel plezier hadden. Zie ook de foto van Ranomi  op de 60 meter sprint, haar tegenstanders zijn al uit beeld.

De eerstvolgende wedstrijden die Ranomi en Fabian lopen is op Tweede Pinksterdag in Tilburg.

Records

Fabian

Afstand Resultaat
40 meter sprint 12,41
Verspringen 1,90 meter
Balwerpen 2,92 meter
Meerkamp 98 punten
600 meter 4:49,47

Ranomi

Afstand Resultaat
60 meter sprint 14,34
Kogelstoten 2,40 meter
Hoogsprinten 0,70 meter
Meerkamp 268 punten
1000 meter 5:59,06

Zie ook Atletiekvereniging Astylos in Tiel

Zie ook Atletiekvereniging Statina in Culemborg

Zie ook Atletiek.nu, de website waarbij je je kunt opgeven voor baanwedstrijden

Zie ook: T-Meeting voor de wedstrijd in Tilburg.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.