Geert I van Silvomi

Gepubliceerd op 4 mei 2020 om 22:09

Geert I van Silvomi (maart 2020, eigen werk)

Geert Constant Smulders-Dinh is geboren op woensdag 2 maart 1977 te "s-Hertogenbosch, Nederland. Dit was in het Carolus Ziekenhuis, thans opegaan in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Het ziekenhuis stond aan de Hervensebaan nabij station 's-Hertogenbosch Oost, wat toen nog niet bestond. Het ziekenhuis zelf is reeds gesloopt.

 

Geert is een zoon van Wil Smulders en Theresia Geraerts en heeft 3 oudere broers, Raymond, John en Roland. HIj is opgegroeid in Rosmalen, waar hij 32 jaar lang heeft gewoond. In 2009 is hij verhuisd naar Wighene. Hier ging hij samenwonen met Koningin Hanh Dinh.

 

Op 26 oktober is hij getrouwd met Hanh Dinh. Samen hebben ze drie kinderen, Hayley (2011), Ranomi (2012) en Silven-Fabian (2017). Hayley is nog voor de geboorte overleden. In februari 2015 is het gezin verhuisd naar Druten. Geert Smulders heeft op 27 april 2020 Silvomi uitgeroepen als micronatie, onafhankelijk (met een knipoog) van macronatie Nederland.

Hobby's

Geert heeft 11 jaar lang gevoetbald bij OJC Rosmalen. Ook is hij hier jeugdleider geweest van jeugdteams en is hij clubscheidsrechter geweest. Vanwege tijdgebrek en blessures is hij gestopt met voetballen en met jeugdleiden.

Na het voetballen is Geert gaan inlineskaten. Hij had een C2 licentie bij de Skatebond Nederland en heeft meegedaan aan wedstrijden. Ook weer door blessures, opgelopen tijdens de HR Inline toertocht in Duitsland, stopte Geert al vrij snel met inline skaten. Geert was lid van River Skate Team in Brakel en RTC De Stofwolk te Eibergen.

In 2008 ging Geert Schaken. Hij is begonnen bi De Kentering in Rosmalen, maar hij is ook lid geweest van Staunton in Etten-Leur, OSV in Oss, Het Kasteel in Wijchen en Tornado in Druten.

Professioneel leven

Geert is een ICT'er en werkt momenteel als Support Engineer via Brunel bij verschillende opdrachtgevers. Hij werkt in de Multi Client Pool en wordt ingezet bij klanten als Mediq, Teijin Aramid en TenneT. Voorheen deed hij dit ook bij CRV te Arnhem. Indien een klant extra handjes nodig heeft op de servicedesk wordt Geert of een van zijn collega's ingezet om de extra handjes te leveren.

Interesses

Naast politieke ionteresse, heeft Geert ook vooral intersse in muziek. De politieke kleur gaan we niet bespreken, maar hieronder wel een paar embedde links naar mooie muziek.

 

Geert houdt van diverse stijlen muziek. Zo kan hij genieten van Vietnamese muziek, maar ook van Chinese muziek en electtronische muziek.

Vietnamees, Nhu Quynh

Chinees, Yunggiema

Chinees, Sa Ding Ding

Pink Floyd

Chinees, Dadawa

Awolnation


Favoriete voetbalclubs

PSV Eindhoven, FC Den Bosch, OJC Rosmalen

Favoriete Schaakopening (wit)

Sokolsky (1, b4!!), Colle-Zukertort met wit

Favoriete schaakopening (zwart)

Caro-Kann, Slavisch