Geen vaccintatieplicht voor Parlementsleden van Silvomi

Gepubliceerd op 3 december 2021 om 10:21

Leden van de Koninklijke familie kunnen niet besmet worden door leden van het parlement

Rompertje Beer en Hayley Beer hoeven niet gevaccineerd te worden.

Uit onderzoek is gebleken dat leden van de Koninklijke familie niet besmet kunnen raken met het Covid-2019-virus door leden van de Debat Kamer en de Controle Kamer. Dit onderzoek is gehouden door de Koninklijke familie zelf op woensdag 1 december. Eerste Minister Beer wil daarom een wetsvoorstel indienen die stelt dat leden van de Debat Kamer en de Controle Kamer niet hoeven worden gevaccineerd.

Leden van de Koninklijke familie hebben onlangs een onderzoek gedaan, of zij besmet konden worden door leden van het Silvomi's parlement. De uitkomst van dit onderzoek is dat zij niet besmet konden worden door leden van het parlement. Sterker nog, bij geen enkel lid van de controle kamer, maar ook van de debat kamer, is het Covid-2019-virus aangetroffen.

Wetenschappers van het Knuffelmedisch Wetenschappelijk Instituut reageren opgelucht en denken zelfs dat knuffels immuun zijn voor het virus. "Wij zijn verheugd dat de Koninklijke familie niet is besmet met het coronavirus. Wij zijn ook verheugd dat leden van het parlement niet besmet zijn met het virus, wij denken ook dat zij immuun zijn voor het virus en dat zij het niet kunnen overdragen. Dit komt waarschijnlijk het de dehydraterende werking van het vulmateriaal en het decirculeren van de lucht bij de knuffels. De lucht wordt niet door de knuffels in circulatie gebracht, maar door leden van de Koninklijke familie."

Wetsvoorstel naar de kamer

Eerste minister Beer wil vanwege deze uitkomst zo snel als mogelijk een wetsvoorstel naar de kamer sturen, die er voor zorgt dat leden van het parlement niet gevaccineerd hoeven te worden voor Covid 2019. Wanneer dit wetsvoorstel behandeld gaat worden, is nog niet bekend. Mogelijk dat de kamer dit voorstel pas wil behandelen zodra er een nieuwe regering zit.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.