Silvomi vraagt voor een drempel in de Bieskamp

Gepubliceerd op 27 juni 2020 om 20:47

Er wordt te hard gereden door auto's

Plaats in de Bieskamp waar de Drempel zou moeten komen te liggen

Koning Geert heeft de gemeente Druten gevraagd om een drempel aan te leggen. Deze drempel zou moeten komen te liggen op de westelijke korte zijde van de Bieskamp, tegenover Bieskamp 92, ter hoogte waar vaak de kliko's staan. Deze drempel zou een snelheidverlagende functie moeten hebben. Ter plaatse geldt een maximum snelheid van 15 kilometer per uur, deze wordt vaak genegeerd.

Koning Geert heeft via de app  om een drempel aan te leggen. Deze drempel zou moeten komen te liggen tegenover Bieskamp 92. Dit is aan de westelijke kant van de Bieskamp aan de korte zijde, daar waar sommige bewoners hun kliko neerstallen. De drempel zou een snelheidbeperkende functie moeten krijgen, omdat het verkeer hier regelmatig te hard rijden. Vooral pakketbezorgers en taxibusjes willen de maximum snelheid vaak negeren.

Zicht vanuit de brandgang.

Koning Geert is bang dat hier gevaarlijke situaties kunnen ontstaan, omdat op dit punt ook een uitgang is voor de achterkant van de huizen. Met fietsers en rennende kinderen die hier uit de brandgang komen, is het vragen naar ongelukken. Vanuit de brandgang gezien belemmert het hek van Bieskamp 31 ook het zicht op het verkeer.

De gemeente laat weten de aanvraag tehebben ontvangen. De buurtcommissie laat weten dat ze dit eerder ook hebben geopperd bij de gemeente.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.