Erkenning voor Koninkrijk Silvomi

Gepubliceerd op 9 oktober 2021 om 12:23

Zicht op Koninkrijk Silvomi

Erkenning voor koninkrijk Silvomi

Ondanks een tijd van minder posts op de website van Koninkrijk Silvomi, heeft het koninkrijk wel erkenning gekregen. Geert I van Silvomi is hier zeer erkentelijk over.

Geert I van Silvomi heeft in de eerste helft van het jaar gewerkt bij de gemeente Arnhem, Renkum en Rheden. Hier heeft hij gewerkt en gesproken met een invloedrijke ambtenaar, Anton de Smid. De heer De Smid is een belangrijke ambtenaar binnen de gemeente Arnhem. De heer De Smid heeft zijn erkenning uitgesproken voor het Koninkrijk Silvomi.

Erkenning na humor

De heer De Smid was zeer nieuwsgierig naar het bestaan van het Koninkrijk Silvomi. Geert I van Silvomi en de heer De Smid praatten uitgebreid met elkaar over de staatsvorm en de wetten binnen het Koninkrijk Silvomi. Deze gesprekken hebben uiteindelijk geresulteerd dat Koninkrijk Silvomi door de heer De Smid uiteindelijk erkenning heeft gekregen. In hoeverre deze erkenning ook doorgestuurd wordt naar de gemeente Arnhem, de provincie Gelderland of zelfs het Koninkrijk der Nederlanden, is nog niet bekend.

De gesprekken en erkenning hebben er wel voor gezorgd, dat er bepaalde wetten nog geïmplementeerd moeten worden. Geert I van Silvomi wilde nog geen voorbeelden noemen. Wel is duidelijk dat er snel nieuwe wetten worden geïmplementeerd. Dit kwam naar voren, nadat er er grappen werden gemaakt over extreme voorbeelden. Zo werd een voorbeeld genoemd, of een staatsgreep mogelijk zou zijn, of dat een toekomstig partner van kroonsprinses Ranomi automatisch staatshoofd kan worden.

Niet stil gezeten

Ondanks dat de website de afgelopen tijd stil was, heeft het koninkrijk niet stil gezeten. Zo heeft het koninkrijk hard gewerkt aan de erkenning. Daarnaast zijn er een aantal wetten wel geÏmplenteerd, maar nog niet op de website gepubliceerd.

Geert I van Silvoi op een departement van huisvesting.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.