Werkzaaheden aan de Scharenburg

Gepubliceerd op 14 juni 2020 om 15:53

Scharenburg afgesloten, verkeer wordt omgeleid

Scharenburg te Druten

Van 29 juni tot en met 24 juli vinden er werkzaamheeen plaats aan de Scharenburg te Druten. De oostelijke zijde van de Scharenburg wordt deze periode afgesloten tussen de rotonde met de Koningstraat en de kruising met de Klepperheide. Lokaal geldt er een omleidingsroute.

De gemeente Druten laat werkzaamheden uttvoeren aan de Scharenburg tussen 29 juni en 24 juli. De oostelijke rijbaan van de Scharenburg wordt tijdens deze periode afgesloten. Lokaal geldt er een omleidingsroute via de Klepperheide. Het vrachtverkeer wordt omgeleid via de Klapstraat te Afferden.

TIjdens deze werkzaamheden wordt een stukje duiker afgebouwd, die zich in de A-watergang bevindt ter hoogte van Huisman Etech Experts. Dit afbouwen kan nadat een hogedrukgasleiding van deGasunie is verlegd.

Gevolgen voor bereikbaarheid van Silvomi

Doordat de oostelijke rijbaan van de Scharenburg wordt afgesloten, heeft dit gevolgenv oor de bereikbaarheid van Koninkrijk Silvomi. het verkeer kan gebruik maken van de omleidingsroute via de Klepperheide. Voor het verkeer vanaf de Maas en Waalweg, kan ook gebruik maken van de Noord-Zuid en de Van Heemstraweg.

Voor het verkeer vanuit Druten in de richting van de Maas en Waalweg verandert er niks. Eerder waren er ook in de zomer van 2019 werkzaamheden aan de Scharenburg.

De omleidingsroute via de Klepperheide

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.