Silvomi ondertekent verdrag met Frya Nordland Territories

Gepubliceerd op 11 mei 2020 om 21:13
Geert I van Silvomi ondertekent een verdrag namens Koninkrijk Silvomi

Geert I van Silvomi met het verdrag in beeld. 

Koning Geert I van Silvomi heeft op maandag 11 mei 2020 voor het eerst een verdrag ondertekend namens Koninkrijk Silvomi. Silvomi heeft een verdrag van vriendschap en samenwerking ondertekend met Frya Nordland Territories.

Geert I van SIlvomi was vandaag in het geheim naar Wighene gegaan. Naar later blijkt heeft hij hier overleg gevoerd met eigen adviseurs over een ontvangen voorstel van Frya Nordland Territories (FNT).

FNT heeft Koninkrijk Silvomi een voorstel toegestuurd, wat uiteindelijk een verdrag van vriendschap en samenwerking is geworden.

"Belangrijkste punte in het verdrag zijn dat we elkaar erkennen als soevereine staten, dat we in den beginne ons neutraal opstellen in een conflict, maar elkaar steunen indien noodzakelijk, maar ook dat we elkaar helpen en stimuleren. Wij willen een stabiele bondgenoot zijn. Wij zullen er alles aan doen om deze samenwerking tot een succes te maken.

 

Voor silvomi een uitgelezen mogelijkheid om te netwerken

Geert I van Silvomi is vooral blij dat er nu een mogelijkheid is om te netwerken met andere micronaties. "Ik sluit zeker niet uit dat we in de toekomst meer verdragen gaan ondertekenen. Maar ik ga er alles aan doen om deze samenwerking tot iets moois te brengen. Wij zullen hierin zeker het initiatief niet ontlopen."

Wij hebben getracht om contact op te nemen met FNT, maar dat is ons tot op heden niet gelukt.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.