Koninklijke familie een dagje naar Zeeland

Gepubliceerd op 1 juni 2020 om 14:02

Kroonprinses Ranomi genoot zichtbaar van de zee

Kroonprinses Ranomi genoot van de zee. Foto, eigen werk.

Op 31 mei 2020 is de Koninklijke familie van Koninkrijk Silvomi naar Zeeland geweest. Ze zijn gesignaleerd op het strand nabij Renesse en bij Westkapelle. Voor kroonprinses Ranomi en prins Fabian was het de eerste keer dat ze in de zee waren geweest. Kroonprinses Ranmoi genoot zichtbaar van de zee. "Waarom mogen we maar zo kort in de zee spelen?"

Eerste Pinksterdag, zonnig en aangename temperaturen. Ingredienten voor een leuke dag in Zeeland. Zo moet de koninklijke familie hebben gedacht. Ze zijn in de Nederlandse provincie Zeeland gesignaleerd op het strand nabij Renesse en Westkapelle. Ze waren in gezelschap van familie.

Voor kroonprinses Ranomi en prins Fabian was het de eerste keer dat ze op het strand en in zee hebben gespeeld. Ranomi genoot zichtbaar van de zee, voor de driejarige Fabian was het nog een beetje vreemd om met blote voetjes in de zee te staan. Na een paar golven vond ook hij het niet meer eng en kon ook hij genieten van de zee.

Koning Geert heeft zich vooral bezig gehouden met het maken van foto's en daar heeft hij ook van genoten.

Twee emmers vol oesters geraapt.

Koningin Hanh en haar zus hebben op de terugweg naar huis nabij Goes oesters geraapt. De koningin had twee emmers vol oesters mee naar huis genomen. Genoeg oesters om lekker te smullen of te verwerken in gerechten zoals Paella.

Kroonprinses Ranomi reageerde nog dat ze maar kort in de zee is gewesest. De koninklijke familie laat weten dat ze een fijne dag hebben gehad. "Dit moeten we vaker doen, zo een dagje samen er op uit.".

Wanneer en waar is nog niet bekend, maar wij zullen daar ook verslag van doen.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.