Kroonprinses Ranomi weer naar school

Gepubliceerd op 12 mei 2020 om 19:14

Maatregelen tegen Covid-19 in Nederland versoepeld

Prins Fabian haalt Ranomi op van school

Kroonprinses Ranomi kon vandaag weer naar school. Op 16 maart werden de scholen in Nederland gesloten onder publieke druk op de regering. Minister-President Mark Rutte van de VVD hield op dat moment vol dat kinderen een kleine rol spelen in de verspreiding van het Covid-19-virus. Nadat dit is gebleken zijn de scholen in Nederland op 11 mei 2020 geopend.

Samenvatting:

  • Maatregelen tegen Corona in Nederland versoepeld
  • Ranomi twee maanden niet naar school geweest vanwege maatregelen
  • Prins Fabian haalt Ranomi op.

Bijna twee maanden heeft het gedruurd, maar Ranomi kon vandaag op 12 mei 2020 eindelijk weer naar school. De scholen gingen half maart dicht. Uit onder andere Nederlands onderzoek is gebleken dat kinderen een kleine rol spelen in de verspreiding van het virus. Zelf zijn ze ook minder vatbaar voor het virus.

De afgelopen twee maanden heeft Ranomi veel huiswerk gemaakt en heeft ze ook met de juffrouw via Teams gebeld. Maar zoals zoveel kinderen, ze heeft vooral ook veel gespeeld. Hoewel veel ouders de kinderen nog niet naar school stuurden, was dit voor Ranomi geen optie.

Prins Fabian haalt Ranomi op

Na schooltijd ging Ranomi naar de Buitenschoolse Opvang (BSO).Om vijf uur werd ze opgehaald door Geert I van Silvomi en prins Fabian. Omdat de kinderen nu de helft van de tijd naar school gaat, mag Ranomi donderdag weer naar school.

Ranomi heeft laten weten dat ze vandaag een leuke dag heeft gehad. Ze heeft vooral haar vriendinnetjes gemist.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.